©2014 powered by First Five

BabySitting Service 

+389 71 373 504          +389 2 3126 135

Аминта Трети бр.58, IV кат
Центар, Скопје

Наши Услуги

Детството е еден од најубавите периоди во животот на еден човек. Од друга страна, детството претставува еден од најголемите предизвици за секој родител. Нашата енергија е насочена кон еден цел: да им го овозможиме на децата чувство на радост и уживање во сопственото детство, а на родителите да им помогнеме успешно да се справат со сите препреки и предизвици кои се наоѓаат пред нив.

Sleeping Baby
Close up of couple clapping in theater
Sleeping Like a Baby
Image by JOSHUA COLEMAN
Greek Paradise