Image by Christiann Koepke

Како до професионален профил и работа?

Чекор 1

Регистрирајте се и креирајте кориснички налог

Огласи за работа

Погледнете ја листа на огласи за работа. Доколку сакате да го отворите секој поединичен оглас и да контактирате со семејство, градинка и/или други работодавачи, потребно да креирате профил како барател на работа. Профилот можете да го креирате на следниот линк: КРЕИРАЈ ПРОФИЛ 

Бебиситерка

Објавен на

18 ноем. 2021 г.

Video Camera Lens

Полно работно време

Kapistec

Итен

По договор

Nie sme semejstvo so trojca clenovi i cekame bebe.Baram dadilka koja ke bide so mene i bebeto od samoto raganje .Vo pocetok bi mi bila potrebna pomos okolu domakinski potrebi(dodeka i jas sum doma)a potoa glavno obvrski okolu bebe.Za podetalni informacii bi spodelile na intervju

Дадилка

Објавен на

17 ноем. 2021 г.

Video Camera Lens

Скратено работно време

Скопје, Кисела Вода

Активен

По договор

Бараме девојка за помош околу бебе додека мајката е дома. Работно време 4 часа, 3 дена во неделата. Активности на дадилката се: заспивање, играње а подоцна и хранење.

Дадилка

Објавен на

17 ноем. 2021 г.

Video Camera Lens

Скратено работно време

Аеродром

Активен

По договор

Тричлено семејство со ќерка од 2 ипол години. Мајката е бремена и потребна ни е дадилка која ќе се грижи за ќерката и домаќинството. Мајката ќе биде присутна во домот но заради бременоста не е во можност целосно да се грижи за ќерката и домашните активности. Потребно е базично познавање на англиски јазик. Преферираме непушачи.

Бебиситерка

Објавен на

31 окт. 2021 г.

Video Camera Lens

На час

Мичурин Аеродром

Итен

По договор

Ни треба дадилка./бебиситерка за да го шета надвор големото дете од 2.5 години, и да го причува малото бебе додека мајката го заспива големото дете. Пеглање на облека на двете дечиња, средување на играчки. Не мора да биде цело работно време, може и скратено, од 11 до 15ч. Може да се договориме за плата, на саат или месечно. За повеќе информации, ѕвонете на бројот 077933205 - Викторија

Дадилка

Објавен на

16 окт. 2021 г.

Video Camera Lens