Студиска посета во Република Хрватска

Сања Аризанов

16 мај 2017

Претходната недела Македонска Асоцијација на Дадилки како дел од македонска делегација учествуваше на студиска посета во Република Хрватска. На прв поглед агендата беше захтевна, но во реалноста незаменливо искуство. Имавме можност да учиме од нашите колеги од Хрватска, да ги споделиме нашите искуства и развиваме нови идеи. Благодарност до сите членови на проектен тим посебно до г-дин Marius Haulica, г-ѓа Весница Рашиќ и г-ѓа Кристина Тозија за организација и спроведување на студиска посета.

Посебна благодарност и поздрав до градинка „Чигра“ – Загреб, семеен центар за згрижување на деца „Дадиља Тета Љиља“ - Јастребарско, „Делфин“ – Карловац, „Бумбице“- Загреб, „Палчиќ“ – Врбовец. Ни беше големо задоволство да Ве запознаеме и да поминеме незаборавни моменти со вас и сите прекрасни дечиња. Се надеваме дека ќе имаме можност да Ви го возвратиме гостопримството во нашата земја во иднина.

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.