©2014 powered by First Five

BabySitting Service 

+389 71 373 504          +389 2 3126 135

Аминта Трети бр.58, IV кат
Центар, Скопје

Каирера и Едукација

Дадилка, личност од доверба со емпатија кон другите, со чувство на одговорност, со љубов кон децата, со желба за напредок и едукација. Личност која на едно семејство ќе му овозможи мир и спокојство, помош во воспитување и одгледување на детето. Личност која е во состојба да го разбере семејството, неговите потреби и единственоста на секое дете. Некој кој знае како и на кој начин да се справи со предизвиците и проблемите на детето, во исто време едуцирана и квалификувана да понуди решение за конкретни ситуации. Некој кој ќе го вложи своето знаење, време и љубов во грижа и нега на детето.