Барате работа во згрижување, нега, воспитување, подучување на деца?
ИЛИ
Барате личност за згрижување, негување, воспитување, подучување на Вашето дете?

Настани

Митови за доењето
Oct 21, 6:00 PM – 7:30 PM
Онлајн сесија
Онлајн сесија со лидерка на La Leche League International
Грижа за себе во време на Ковид 19
May 05, 11:00 AM – 11:40 AM GMT+2
Вебинар
Измина долг период од оваа борба со Kовид 19. И сè уште трае..
  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.