Thu, Feb 11 | Онлајн сесија

Зошто платформата BabysittingMK е неопходна за секој родител?

30 минутна сесија со Советник за родители
Registration is Closed

Time & Location

Feb 11, 6:00 PM – 6:30 PM GMT+1
Онлајн сесија

About the Event

Во 21 век не е лесно да се биде родител - и уште потешко е да се најде добра, сигурна и прифатлива грижa за своите деца. Одлучивте да ангажирате стручна личност за советување/грижа/нега/едукација за Вашето дете и исправени сте пред предизвикот каде, како и на кој начин да дојдете до професионална и квалификувана личност од доверба. Се прашувате дали да ангажирате одредена личност по препорака на пријателите, дали да побарате услуга од некоја агенција, да објавите личен оглас или да се откажете од сѐ и да го запишете детето во градинка. 

Милион прашања Ви се вртат во главата и не знаете од каде да почнете?

Специјализираната платформа BabysittingMK e вистинското место за секој родител. На оваа сесија, Советникот за родители со над 5 годишно искуство во менторирање на 500+ клиенти, ќе Ви открие зошто токму оваа платформа е решението кое го барате, како да ја користите, кои предности ги нуди и зошто со месеци BabysittingMK е #1 во нашата земја?

За секој учесник на сесијата подготвивме изненадување!

Сите родители заслужуваат да уживаат во одгледувањето на своите деца, а BabysittingMK постои тоа да го овозможи. Создадено од родителите за родителите.

Registration is Closed

Share This Event

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.

©© Copyright, Сите права на содржината на вебстрана се во сопственост на Асоцијација First Five. Преземање на содржината без дозвола на авторот е забранета.