Redesigned2.png

Не сме вебстрана со список на сомнителни лица 

Денес сѐ ни е достапно на еден клик. Нo, кога е во прашање грижа, нега и работа со деца се соочуваме со надчовечки предизвици да избереме соодветна и квалитетна опција за нашето дете. Повици, интервјуа, лажни биографии, агенции, огласници, препораки од пријатели, тетки, стрини, комшии. Дали можеби ќе лансираме ракета во вселената? Не. Потребно ни е само решение за нашите деца, за нашето семејство.

 

Конечно на еден клик од Вас - дадилки, бебиситерки, воспитувачки, негувателки, стручни соработници, тутори, советници за доење, советници за новороденче, сите на едно место. Сите со една цел: подобро општество за нашата иднина - нашите деца.

Дали сте заинтересирани?

Добредојдовте! Откријте повеќе >>>  

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.