top of page

Изберете го Вашиот План за Членство

 • Огласување

  3€
  Објавете оглас, прочитајте совети, закажете бесплатна сесија
  Valid for one month
  • Упатство за ангажирање дадилки
  • Упатство за ангажирање на бејбиситерки
  • Упатство за ангажирање на стручни соработници
  • Упатство за избор на градинка
  • Опис на услуги
  • Пристап до список на профили
  • Објавување на оглас
  • Ажурирање на оглас
 • Преглед на профили

  6€
  Пребарувајте профили, закажете состанок, изберете соработник
  Valid for 2 weeks
  • Упатство за ангажирање дадилки
  • Упатство за ангажирање на бејбиситерки
  • Упатство за ангажирање на стручни соработници
  • Упатство за избор на градинка
  • Опис на услуги
  • Пристап до список на профили
  • Пристап до детални профили/биографии на баратели на работа
  • Директен контакт со баратели на работа
  • 15 минути советување
  • Попуст за вебинари организирани од стручни соработници
 • Профили + огласување

  8€
  Прегледајте профили и објавете оглас
  Valid for one month
  • Упатство за ангажирање дадилки
  • Упатство за ангажирање на бејбиситерки
  • Упатство за ангажирање на стручни соработници
  • Упатство за избор на градинка
  • Опис на услуги
  • Пристап до список на профили
  • Пристап до детални профили/биографии на баратели на работа
  • Поставување на оглас
  • Ажурирање на оглас
  • Попуст за вебинари организирани од стручни соработници
  • 30 минути советување

Еднократно плаќање

Напомена

Доколку користите мобилен уред при преглед на платформата, пред да изберете план за членарина кликнете на стрелка што се наоѓа под копчето одбери, да Ви се отвори преглед на бенефиции што ги добивате со секој план.

 

Плаќање

Плаќањето на членарина за објавување на оглас можете да го направите преку PayPal. Заради Вашата безбедност трасакцијата се извршува преку PayPal. Не е потребно да имате отворено сметка на PayPal за да го извршите плаќањето. Потребно е само да ја внесете Вашата електронска адреса каде ќе добиете потврда за плаќањето, и веднаш ќе Ви се отвори прозорец за директно внесување на бројот на Вашата платежна картичка.Не е потребно да имате PayPal сметка за да го извршите плаќањето. Кликнете на упатство за плаќање за да пристапите до детално упатство за плакање со кредитна/дебитна картичка.

bottom of page