Searching for Easter Eggs

Драги родители, добредојдовте!

Погледнете ги профилите на воспитувачки, негувателки, дадилки, бебиситерки, стручни соработници и едукатори и пронајдете ја најдобрата опција за Вашето дете.

Профили на баратели на работа

Радмила

Дадилка

Наташа

Дадилка

Василики

Дадилка

Слаѓана

Негувател

Евгенија

Студент на специјална едукација и рехабилитација, завршна година

Емилија

Дадилка,Медицинска сестра

Марија

Дадилка, Воспитувач

Надица

Дадилка

Светланка

Дадилка

Марица

Дадилка

Како до најдобра грижа за Вашето дете?

Регистрација

Регистрирајте се и креирајте кориснички налог

Поврзете се

Креирајте профил, прегледајте ги профилите, контактирајте ги кандидати

Одберете го најдобриот кандидат

Закажете интервјуа, запознајте ги кандидати, проверете препораки и референци, изберете кандидат.

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.