Work Desk

Драги соработници, добредојдовте. Пронајдете ја Вашата работа од соништа, поврзете се со други корисници , учествувајте во обуки, вебинари или организирајте го вашиот курс на нашата платформа.

Долорес

Сања

Консултант, советник за новороденче.

Марија

Психолог, стручен соработник, асистент, професор.

Како до професионален профил?

Регистрација

Регистрирај се и креирај кориснички налог

Профил

Креирај профил, прегледај активни огласи, поврзи се со други корисници

Најдете работа

Закажете интервјуа, запознајте го работодавачот, договорете услови и изберете работа

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.