Огласи за работа

Дадилка

Семејството живее во Жданец. Дадилката ќе се грижи за двете деца, девојчиња. Поголемото дете ќе посетува онлајн настава од дома, а помалото дете не оди во градинка поради состојбата со вирусот.
Основни обврски на дадилката се: подготвување на оброци за децата, едукација на децата (читање приказни, цртање, боење, пеење, поттикнување на креативноста), заспивање на помалото дете, пресоблекување, пружење детски алишта, секојдневно средување на детска соба (уредување на фиоки, шкафчиња, облека, дезинфекција на играчки).
Дополнителни активности се готвење ручек за цело семејство два пати неделно и еднаш неделно пребришување на подот во домот. Има можност за договор и преговори во однос на готвењето оброци за целото семејство.

Дадилка

Se bara dadilka za griza na 2 devojcinja 2 i 5 godini, so skrateno rabotno vreme od 6h od 14 do 20h od ponedelnik do petok.

Дадилка

Poprebna ni e dadilka za griza na 2 devojcinja, 2 i 5 godini od ponedelnik do petok, so rabotno vreme od 6 casa, od 14 do 20h.

Дадилка

Потребна ни е дадилка со полно работно време за грижа на 10 месечно дете во текот на денот додека родителите се на работа. Ние сме семејство со едно дете и живееме во куќа во населба Лисиче.

Првиот месец од ангажманот би бил период на адаптација кој ќе биде целосно платен, без оглед на работните часови во текот на денот. Дадилката би имала полно работно време, со почеток од 8.30 - 9 часот наутро и крај околу 17 часот. Обврските би опфаќале целосна грижа за детето, хигиенски навики, работа со детето за негов нормален раст и развој, вклучително и одвикнување од цуцла, навика за спиење во посебна детска соба, одвикнување од пелени и се тековно зависно од возраста на детето. Креативно потикнување на детето низ игра е нешто што го очекуваме од дадилката, како и редовни дневни прошетки.

Дадилката мора да е непушач. Потребно е да има претходно искуство и било каква обука за грижа и едукација на деца како и обука за прва помош би била предност. Секако предност би било и доколку дадилката е возач поради тоа што би можеле да имаат различни активности со детето, но возачка дозвола не е предуслов. Ние би охрабриле дополнителни дневни активности (на пр. посета на зоолошка или игротека, детски театар итн.) и секако сите трошоци би биле на наш товар.

Бараме лојална особа од доверба за подолг временски период која би била дел од нашето домаќинство. Флексибилност во однос на работното време и евентуален дополнителен ангажман би бил дополнително награден. За избор на дадилката задолжително ќе одржиме интервју на кое би било корисно да презентира документација за доказ за образование и обука, контакт за препорака (доколку има) и проверка на сите информации. За повеќе информации сите заинтересирани кандидати може да ме контактираат преку мобилен или на мејл.

Бебиситерка

Бебиситерка

Familija ima potreba od dadilka na 2 deca 7 i 6god. Rabotnite sati se posle zavrsuvanje na casovite vo uciliste (okolu 12h) do 16h. Ziveeme vo kuka vo nas. Pintija
Ispratete go cv-to na bujisic@gmail.com
072217943 Dejan

Бебиситерка

Semejstvo bara dadilka za cuvanje na 2 deca, 7 i 6 god. Rabotnite sati se posle zavrsuvanje na uciliste (okolu 12h) do 16h. Ziveeme vo kuka vo nas. Pintija
Ispratete go vaseto cv na
bujisic@gmail.com
072217943 Dejan

Бебиситерка

Ние сме семејстви со 3 деца , живееме во Центар карши Зоолошка , ни треба дадилка која би ја плаќале на саат . Едното дете веќе оди во градинка , другото ќенпочне на 1ви Октомври со што би му требало време за адаптација за да оди редовно , а третото ќе почне во школо но поради епидемијава ќе биде од 8 до 11 од прилика. За почеток ќе ми треба за двете понатака само за тоа што оди во школо , се додека трае епидемијата.

Дадилка

Ние сме семјество со 4 члена. Нашите ќерки имаат 4 и 6 години и се деца со нормален раст и развој.Поради настанатата ситуација, помалата ќерка оваа година нема да оди во градинка, а поголемата би следела on line настава. Имаме потреба од дадилка со полно работно време, посветена и грижлива. Можеме да овозможиме месечна плата со пријавување и плаќање на придонеси. нето плата 20.000ден

Дадилка

Imame potreba od zena za cuvanje na dve deca za dva ili tri dena vo nedelata od 08.30 do 4.30h Ve molam da ne kontaktiraat i lica koi bi sakale da cuvaat po odredeni casovi vo denot. Kontakt 070 291 721 ITNO

Дадилка

Nie sme semejstvo so dve deca, momce na 4godini i 9 meseci, i devojce na 2 godini i 9 meseci. Dvete deca posetuvaa gradinka pred nivnoto zatvoranje vo mart. Potrebno mi e nivno zgrizuvanje vo nasiot dom, podgotovka na hrana, edukacija i vospituvanje soglasno vozrasta.

Дадилка

Семејство со две деца. Дадилка е потребна за едното дете

  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.