©2014 powered by First Five

BabySitting Service 

+389 71 373 504          +389 2 3126 135

Аминта Трети бр.58, IV кат
Центар, Скопје

1/6

Ние како дел од Вашето семејство

+389 71 373 504

Како работиме за Вас

+389 71 373 504

Доверливи.  Искусни. Одговорни.

Бејбиситинг Сервис става посебен акцент на темелно проверување на секој апликант и тоа преку детален процес на селекција. Сите дадилки се тестираат и проверуваат на ист начин, притоа почитувајќи високи стандарди за квалитет, сигурност и безбедност. 

Процесот на лично интервју ни дава можност одблиску да го запознаеме секој кандидат, да ја провериме неговата професионална биографија, претходно работно искуство со деца, како и препораки од претходни работодавачи. 

Секое семејство е посебно и секое дете е единствено. Нашиот пристап ја почитува уникатноста и посебноста на секое поединечно барање. Искусните и одговорни членови од нашиот тим ќе Ви ги претстават само најдобрите кандидати за Вашето најмило. 

Што мислат нашите Клиенти за Нас