Image by CoWomen

Заедница на баратели на работа

Добредојдовте во мрежа на соработници, стручни соработници, воспитувачи, дадилки, негувателки, специјални едукатори и сите други лица кои работат во системот за згрижување, нега, воспитување, подучување и менторирање на деца. На ова страна можете подобро да ги запознаете колеги и колешки во секторот и да ги споделите искуства како во работењето така и во процес на барање на работа.

Инсталирај мобилна апликација

Приклучете се во групата и станете дел од професионалци

Живка

Дадилка

Силвана

Воспитувач

Елица

Дадилка

Дивна

Дадилка, Бебиситер

Елена

Воспитувач, Неговател

Наталија

Дадилка

Слаѓана

Дадилка,воспитувач

Тереза

Дадилка

Мира

Дадилка

Марија

Дадилка,негувателка

Рената

Дадилка, негувателка

Тамара

Дадилка, Бебиситер

Ведрана

Предучилишен воспитувач

Ели

Негователка со лиценца

Павлина

Дадилка

Светлана

Логопед и дефектолог реедукатор, 2 фак дипл

Викторија

Дадилка

Весна

Дадилка

Софија

Студент (во завршна година) - Институт за специјална едукација и рехабилитација

Антоанета

Дадилка

Виолета

Дадилка

Марта

Дадилка, студент по психологија

Оливера

Дадилка, медицинска сестра

Роза

Раководител на две игротеки, дадилка, мајка на две деца

Мери

Дадилка

Митови за доењето
Oct 21, 6:00 PM
Онлајн сесија
  • Facebook
  • Twitter

За Babysittingmk.com

Популарни теми

Би можело да Ве интересира

Babysittingmk.com не вработува ниту еден давател на грижа или баратели на услуга ниту е одговорна за однесување на кој било давател на грижа или барател на услуга. Babysittingmk.com обезбедува информации и алатки за да им помогне на лицата што бараат нега и давателите на услуга да се поврзат и донесуваат информирани одлуки. Секоја индивидуа е единствено одговорна за избор на соодветен давател на услуги или барател на услуга и за почитување на сите важечки закони во врска со кој било работен однос што тие го воспоставуваат. Информациите содржани во профили на членови, работни места и апликации се дадени од давателите на услуга и самите баратели на услуга и не се генерирани или потврдени информации од страна на Babysittingmk.com. 

Babysittingmk.com e бренд, марка во сопственост на Асоцијација за консалтинг, социјално претприемништво и доживотно учење FIRST FIVE.